Fru Haugans HotelDe Historiske Hotel og Spisesteder
Norsk  English  Deutsch  

Fru Haugans Hotel

Strandgt 39
8656 Mosjøen
Norway

Kart - Map - Karte

 

Tel:    +47 75 11 41 00

Fax:  +47 75 11 41 01

Mail:  res@fruhaugans.no

Web: www.fruhaugans.no

 

 

 

GAVEKORT

Gi en minnerik opplevelse
i gave! Bestill

 

.

 

I over 200 år har gjestfrihet og service vært målet for Fru Haugans Hotel. Tradisjon og historie er noe man virkelig kan fornemme når man kommer til Nord-Norges eldste hotell.

 

Vi har i de senere år gjennomført betydelig renovering og modernisering. Det er lagt stor vekt på å beholde gammel stil og intim atmosfære. En rekke av rommene er innredet med gamle møbler. Samtidig kan vi tilby den komfort et moderne hotell skal ha. Fru Haugans ønsker å gjøre kurs eller konferanser til en minnerik opplevelse og prøver å være et alternativ til andre hoteller. Vi har alle nødvendige fasiliteter et konferansehotell skal ha. Vår store konferansesal har kapasitet for inntil 240 personer. Ved behov kan mindre grupper trekke seg tilbake til salonger og grupperom.

 

Et opphold på Fru Haugans Hotel er preget av personlig service. Våre intime og skjermede salonger egner seg godt til gode samtaler uten forstyrrende elementer. Her kan man også søke ro og ettertanke for seg selv.

 

Hotellet ligger i enden av den pittoreske Sjøgata i Mosjøen sentrum hvor en vandring gatelangs i den historiske gata med bebyggelse fra 1800 tallet absolutt kan anbefales.

 

Man kan ta en tur ut i den frodige hotellhagen og ned til elva Vefsna. Her kan du prøve fiskelykken i en av Norges beste sjøørretelver. Høsten 2011 ble Vefsna behandlet med rotenon og elva vil være stengt for fiske i noen år fremover. Fisket er stengt t.o.m. Marsjøra.

 

Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken, med både tradisjonell norsk mat og innslag fra det europeiske kjøkken. Vi tar gjerne en utfordring og skreddersyr menyen etter dine behov og ønsker.

 

Gjestene kan legge til ved hotellets  flytebrygge.

Aktuelt
• DANS I FRUEN BAR OG HJØRNET BAR
• GAVEN TIL DEN SOM HAR ALT....
• VI HAR EL-BIL LADING
Booking

 

Hva skjer i Mosjøen?

 

 

Fru Haugans Hotel - De Historiske - Hotell hoteller hotels overnatting accommodation ubernachtung rom room zimmer booking buchnung spisested restaurant bar kurs konferanser
Sjøgata Mosjøen Mosjoen Motion Helgeland Nordland Norge Norway Norwegen
web: info helgeland