Fru Haugans Hotel

Bestillingsvilkår

  1. Bestilling og bekreftelse: Bestillingen din er bindende i det den er bekreftet og du her mottatt bookingbekreftelse. Dette kan gjøres muntlig, skriftlig eller via bookingsystemet. Bookingen gjelder for det antall personer som står oppgitt i bekreftelsen, uavhengig av hvor mange personer det er plass til på rommet.

  2. Aldersgrense: For å booke rom hos oss må du være over 18 år. Hotellet kan kreve at du legitimerer deg ved ankomst, og kan nekte deg å sjekke inn om du ikke kan vise gyldig legitimasjon.

  3. Kansellering og avbestilling: Om ikke annet er oppgitt kan bookingen kanselleres kostnadsfritt frem til klokken 16.00 på ankomstdagen. Dersom du ikke møter opp og ikke har kansellert på forhånd, eller du kansellerer etter klokken 16.00, vil du bli belastet prisen for den første natten. Dersom hotellet har pådratt seg kostnader på grunn av din booking må du også dekke disse.

  4. Endringer: Du kan kostnadsfritt gjøre endringer i din booking frem til klokken 16.00 ankomstdagen, så sant ikke noe annet er spesifisert i din bookingbekreftelse. Mulighetene for å endre avhenger av hotellets tilgjengelighet. Du kan ikke kreve samme pris på ditt opphold om du skulle endre til dager hvor prisen er høyere.

  5. Tidlig avreise: Har du booket et opphold for en lengre periode men vil sjekke ut tidligere enn planlagt må hotellet varsles innen klokken 12.00 den dagen du sjekker ut. Sjekker du ut etter dette vil du bli belastet én ekstra natt.

  6. Inn- og utsjekk: Hotellet er tilgjengelig fra klokken 16.00 ankomstdagen. Utsjekk er innen klokken 11.00 avreisedagen. Innsjekk før, eller utsjekk etter, disse tidspunktene kan være mulig mot betaling. Ta kontakt med resepsjonen og forhør deg om dette.

  7. Ansvar ved skade: Du som gjest står ansvarlig for skade som påføres hotellet som følge av uaktsomhet eller uforsvarlig opptreden, og hotellet vil kreve betaling for evt. utbedring av skader og lignende. Våre rom er også røykfrie, og ved overtredelse av røykeforbud belastes gjestene 2.000 kr ved utsjekk for ekstra renhold.

  8. Oppbevaring av verdisaker og bagasje: Bagasje kan oppbevares i et låst bagasjerom. Hotellet plikter ikke å oppbevare gjenstander av høy verdi for gjestene, da dette kan medføre fare for sikkerheten til gjester og ansatte. Hotellet står ikke ansvarlig for tap eller skade på bagasje eller verdigjenstander som oppbevares på hotellrommet eller i bagasjerom.

close
Arranagement/ konferanser tab form new
Hotellpakke tab form