Unik overnatting med hund

Ta med familiens beste venn på reisen

Arranagement/ konferanser tab form new
Hotellpakke tab form

Er det lov å ha med hund på hotell? 

På Fru Haugans Hotel er kjæledyret ditt hjertelig velkommen. Vi tilbyr historiske rom som er plassert i vårt anneks for gjester som ønsker dette. Annekset var opprinnelig bygd som krambu i 1851 og har hatt ulike funksjoner som bl.a. offisersmesse. I 1913 ble det bygd om til et hotell-anneks og har nå syv gode gjesterom i fullverdig hotellstandard.

Ved behov kan du låne egen mat- og vannskål til og ha på rommet. Hundepose får du selvfølgelig også ved forespørsel i resepsjonen.

I umiddelbar nærhet til hotellet har du tilgang til meget gode turmuligheter, noe både hund og hundeeiere vil sette pris på. Hva med en tur i historiske Sjøgata, Nord-Norges eldste sammenhengende trehusbebyggelse? Om du ønsker en litt lengre tur kan du spasere på andre siden av Vefsna og få nærhet til både vann og natur for å samtidig ha utsikt til den samme bebyggelsen. 

Kostnad for å ta med kjæledyr medfører et tillegg på kr. 200,- per natt. Førerhunder er selvfølgelig tillatt uten ekstra kostnad. 

Les mer om våre dyrevennlige rom her

Tips før booking:

• Ta kontakt med oss på forhånd om du ønsker å ha med deg kjæledyret ditt på reise. Du kan bestille direkte til oss, eller via hotellets egen hjemmeside.
Dersom du bestiller via tredjeparts nettsider vil vi ikke motta beskjed om at du ønsker kjæledyrvennlige rom.
• Vi anbefaler å ta med et reisebur og henge opp et «ikke forstyrr» skilt hvis kjæledyret ditt er alene på rommet – så slipper både den firbeinte og våre renholdere å bli overrasket.
close
Arranagement/ konferanser tab form new
Hotellpakke tab form