Opplevelser

Rafting og elvekajakk

Arranagement/ konferanser tab form new
Hotellpakke tab form

Som det eneste firmaet i Nordland tilbyr vår samarbeidspartner RiverNorth Rafting spenstige opplevelser på elva – enten i raftingflåten eller i kajakken. Austervefsna renner i et mektig elvejuv fra Hattfjelldal til Trofors, og med profesjonelle guider vil du få en uforglemmelig opplevelse på elvas egne premisser – slikt blir det ekte glede av!

Raftingtur:

Turen passer for de aller fleste, og har en aldersgrense 14 år. Man trenger ikke å ha erfaring fra rafting fra tidligere. Strykene er morsomme, men trygge – store bassenger med rolig vann skiller strykene fra hverandre og sørger for at man også får tid til å nyte naturen på vei nedover.

Turen tar totalt 3.5 timer, og starter på Grane bygdetun. Man får alt av utstyr, og transport til og fra Trofors kan avtales.

Familierafting:

Dette er en roligere raftingtur for familier som vil være aktive sammen, og oppleve elvenaturen fra flåten. Vi justerer hvor turen går etter gruppa – det viktigste er å ha det gøy sammen på elva!

Turen tar totalt 2,5- 3 timer, og starter på Grane bygdetun. Man får alt av utstyr som trengs, og transport til og fra Trofors kan avtales.

Aldersgrense 6 år.

Elvekajakk:

Dette er kurset for deg som har lyst å prøve elvekajakk! Du får din egen kajakk og åre, og det er små grupper for å ivareta hver enkelt på best mulig måte. Man padler et rolig elvestrekke og lærer de grunnleggende ferdighetene som trengs for trygt å kunne manøvrere kajakken. Hvis man vil utvide med en kursdag nummer to kan det avtales.

Turen tar totalt 6-8 timer, og starter på Grane bygdetun. Man får alt av utstyr, og transport til og fra Trofors kan avtales.

Aldersgrense 14 år

For mer info om våre turer: www.rivernorth.no/en/

Foto: RiverNorth

Opplevelser
Tidspunkt
close
Arranagement/ konferanser tab form new
Hotellpakke tab form