Servering

God og mett siden 1794

Arranagement/ konferanser tab form new
Hotellpakke tab form

Mattradisjoner og yrkesstolthet har alltid preget Fru Haugans Hotel. Alle våre serveringssteder er unike og har sin egen historie. I den eldste delen av hotellet finner man Restaurant Ellen og Fruen Bar. Her kan du nyte et bedre måltid og deilig drikke i historiske omgivelser. Hagestuen, hotellets festsal, har et delikat, klassisk interiør som legger til rette for hyggelige matopplevelser og spennende tilstelninger. Vårt siste tilskudd på Fru Haugans Hotel er Hjørnet Bar og uteservering. I lekre lyse lokaler, kan du nyte en spektakulær utsikt med tilhørende uteservering og en flott hotellhage.

Serveringsteder

 • Restaurant Ellen

  I 1885 serverte Ellen Haugan sine første gjester mat og drikke på Fru Haugans Hotel. Maten var basert på lokale råvarer og inspirert av oppskrifter og historier fra det store utland. Hennes suksess ble ikke bare en bedrift som gjennom generasjoner har gitt helgelendinger sitt første møte med franske viner, eksotiske matretter og gode matopplevelser. Hun la den gang grunnlaget for det som skulle bli så mye større. Det ble en møteplass og et senter for gode opplevelser.

  130 år etter Fru Haugans ankomst og fem generasjoner senere er det en ny Ellen som legger rammene for serveringen. Restauranten er ny, men lokalet, historien og den opprinnelige ideen er lik: Her får du de beste råvarer fra nord, inspirert av verdenskjøkkenet.

  Mandag – søndag: 18:00 – 23:00
  Matservering: 18:00 – 22:00
 • Hjørnet Bar og uteservering

  I hotellets nybygg finner du Hjørnet Bar og uteservering. I tillegg til spennende cocktails og livlig musikk kan vi tilby fantastisk utsikt til elven Vefsna og vårt praktfulle Øyfjell!

  Mandag til torsdag: 11:00 – 01:00
  Fredag til lørdag: 11:00 – 02:00
  Søndag: 11:00 – 01:00

  Sommermeny: Mandag – Søndag: 11:00 – 22:30

  Kakedisk: Mandag til søndag fra kl 11:00

 • Restaurant Hagestuen

  Vår storstue Restaurant Hagestuen er et perfekt lokale for store selskaper og hyggelige tilstelninger. Her serveres også frokost og lunsj.

 • Fruen Bar

  På Fruen Bar skaper de originale tømmerveggene et unikt miljø hvor man kan slappe av og kose seg med noe godt i glasset. I helgene er det ofte live-musikk og høy stemning.

  Fruen Bar er sommerstengt.
 • Vinterhagen

  Vinterhagen er et eksklusivt selskaps- og møtelokale med panoramautsikt til hotellhagen, Vefsna og Øyfjellet. Det er en perfekt ramme for lukkede selskaper med eget kjøkken, dedikert kokk og servitør. I tillegg har Vinterhagen alt av moderne møteromsutstyr, som gjør det til et fantastisk lokale for ledermøter, styremøter, strategisamlinger eller lignende.

close
Arranagement/ konferanser tab form new
Hotellpakke tab form