Meny Vinterhagen

Arranagement/ konferanser tab form new
Hotellpakke tab form

Amuse-Bouche

Crostini med røkt laks, dillkremost og avruga kaviar

(Gluten, Fisk og Laktose)

Crostini med pastrami av elg, tyttebær og kantareller

(Gluten)

Kr 95,- pp

 

Aperitiff:

Palmer Brut Reserve Champagne

 

Alternativ 1

Sjøkreps

krabbesaus, blåskjell, soltørkede tomater og  appelsinkaviar (Skalldyr og Laktose)

Tindved granite

Chateaubriand (Sharing)

Flambert indrefilet av okse, aspargesbønner, portobellosopp,

 bearnaisesaus og peppersaus og hjemmelaget grovskåret pommes frites (Laktose og Egg)

Sjokoladeganache kake

mandler og kaffeis

(Gluten, Nøtter, Egg og Laktose)

Kr 1195,- pp, inkl. aperitiff

 

Alternativ 2

Andebryst
Ovnsbakt pastinakk med honning, rips og syltede gulrøtter

Tindved granite

Havabbor

Spinat, blåskjell i veloutesaus, gressløk, rød kaviar, wakame og potet Anna (Skalldyr, Fisk og Laktose)

Et utvalg av oster fra Helgeland

Golvertind og Bærås Cammen fra Strandli Gård og Munkeby fra Munkeby Klosteret, hjemmelaget blåbærsyltetøy, hjemmelaget knekkebrød, friske bær, kjeks og nøtter (Lactose, Gluten og Nøtter)

Kr 1095,- pp, inkl. aperitiff

Vinpakke fra kr 395,- pp.

Alle i selskapet må spise samme meny, men vi tar hensyn til allergier og dietter. Ved allergier/dietter vil kjøkkenet lage egne retter ut fra hva de har tilgjengelig denne dagen. Vi benytter oss av råvarer i sesong. Garnityr til de forskjellige rettene kan derfor variere etter tilgang, fordi vi stiller høye krav til kvalitet, forbeholder vi oss retten til å forandre råvarer uten forvarsel dersom kvaliteten eller tilgjengeligheten i enkelte perioder ikke er gode nok.

Alle allergier/dietter må meldes skriftlig til oss senest 24 timer før ankomst.

Allergier/dietter som er meldt etter dette faktureres med et tillegg på kr 200,- pr. gjest

close
Arranagement/ konferanser tab form new
Hotellpakke tab form