Crostini med røkt laks, dillkremost og avruga kaviar
(Gluten, Fisk og Laktose)
Crostini med pastrami av elg, tyttebær og kantareller
(Gluten)
Aperitiff:
Palmer Brut Reserve Champagne
Alternativ 1
Sjøkreps
krabbesaus, blåskjell, soltørkede tomater og appelsinkaviar (Skalldyr og Laktose)
Tindved granite
Chateaubriand (Sharing)
Flambert indrefilet av okse, aspargesbønner, portobellosopp,
bearnaisesaus og peppersaus og hjemmelaget grovskåret pommes frites (Laktose og Egg)
Sjokoladeganache kake
mandler og kaffeis
(Gluten, Nøtter, Egg og Laktose)
Kr 1195,- pp, inkl. aperitiff
Alternativ 2
Andebryst
Ovnsbakt pastinakk med honning, rips og syltede gulrøtter
Tindved granite
Havabbor
Spinat, blåskjell i veloutesaus, gressløk, rød kaviar, wakame og potet Anna (Skalldyr, Fisk og Laktose)
Et utvalg av oster fra Helgeland
Golvertind og Bærås Cammen fra Strandli Gård og Munkeby fra Munkeby Klosteret, hjemmelaget blåbærsyltetøy, hjemmelaget knekkebrød, friske bær, kjeks og nøtter (Lactose, Gluten og Nøtter)
Kr 1095,- pp, inkl. aperitiff
Vinpakke fra kr 395,- pp.
Alle i selskapet må spise samme meny, men vi tar hensyn til allergier og dietter. Ved allergier/dietter vil kjøkkenet lage egne retter ut fra hva de har tilgjengelig denne dagen. Vi benytter oss av råvarer i sesong. Garnityr til de forskjellige rettene kan derfor variere etter tilgang, fordi vi stiller høye krav til kvalitet, forbeholder vi oss retten til å forandre råvarer uten forvarsel dersom kvaliteten eller tilgjengeligheten i enkelte perioder ikke er gode nok.
Alle allergier/dietter må meldes skriftlig til oss senest 24 timer før ankomst.
Allergier/dietter som er meldt etter dette faktureres med et tillegg på kr 200,- pr. gjest